inzicht en verandering

tarieven

    • Kennismaking: € 80
    • Intensief ( 6 sessies): € 490
    • periodiek( 6 sessies): € 490

De tarieven zijn gebaseerd op online contact. Bij offlinecontact wordt het tarief met 10% verhoogd

algemeen

Aanmelden voor een intake vindt plaats via de website van De Koers. Op het moment dat men zich aanmeldt wordt, op basis van de postcode van waaruit men normaliter naar de coach zou reizen, een berekening gemaakt van het aantal te reizen kilometers. Er wordt – op basis van een gemiddelde CO2 uitstoot – berekend hoeveel CO2uitstoot, brandstof en reistijd er bespaard wordt. Dit wordt in een overzichtelijk rapport aangeboden bij het intakeformulier.

Bij orderacceptatie wordt een overeenkomst opgesteld, waarin gegevens van opdrachtgever en gecoachte en specifieke afspraken en voorwaarden zijn opgenomen.

online coaching

Op afstand, werken met Skype, e-mail en/of Twitter.

1. Adhoc (kort traject):

dient vooral als kennismaking of voor een coachvraag die zich in 2 sessies laat behandelen.

2. Intensief:

wordt ingezet bij acute noodzaak of bij outplacement/re-integratie/etc. Snel resultaat in korte tijd. Vooral bedoeld om tot nieuwe inzichten te komen.

3. Periodiek:

wordt ingezet bij ontwikkeling van competenties waarbij gedragsverandering beoogd wordt. Hierbij wordt ook gewerkt met ‘huiswerk’, opdrachten om nieuwe inzichten in de praktijk te brengen.

Daarnaast is er – afhankelijk van de coachvraag en de wensen van de opdrachtgever – een maatwerkaanpak mogelijk waarbij afgeweken wordt van de genoemde trajecten.

offline coaching

De gecoachte bezoekt de coach of de coach bezoekt het bedrijf van de gecoachte. Afhankelijk van de coachvraag wordt traject 2 of 3 ingezet of wordt een maatwerktraject uitgezet. In het geval van teamcoaching is dat per definitie een maatwerkoplossing.

betaling

Een coachingtraject start pas als betaling heeft plaatsgevonden. Bij traject 1 (adhoc) dient 100% vooraf te zijn voldaan, bij de overige trajecten dient minimaal 50% vooraf te zijn voldaan.

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.